Wie ben ik

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn avonturen en mijn belevenissen; ook wel mijn leven genoemd. Wie ben ik? Ik ben Boukje, 43 jaar en ik woon in de Hoeksche Waard.

Eindelijk heb ik de stap durven zetten om jou de mogelijkheid te geven een kijkje in mijn leven te laten nemen.  En wat gebeurd er veel in mijn leven. Iedere dag opnieuw. Ik ben een enthousiaste, gekke, lieve en sociale vrouw die van haar leven houd.

Ik hou van mensen, Ik hou er van om ze iets terug te geven en mijn avonturen te delen die ik beleef. Ik raak geïnspireerd door verhalen van anderen en ik hoop jou met mezelf te inspireren.

Bij de gemeente Dordrecht werk ik als accountmanager, ja je leest het goed, Ik ben een ambtenaar met passie voor ondernemers. In mijn werk laat ik mij van het kastje naar de muur sturen voor en door de ondernemer.

Mijn grootste passie is mijn Bianchi en het beleven van mooie ritten met vrienden en alleen. Wielrennen doe ik voor mijn gezondheid, plezier en om mooie plekjes te ontdekken.Daarnaast zet ik graag mijn gezondheid in om voor andere iets terug te kunnen doen. Want ja, deze passie is voortgekomen uit mijn borstkanker. Iets meer dan tien jaar geleden toen ik 31 jaar was kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Gelukkig gaat het nu goed met mij en ik lovelife

Bianchi