Het avontuur dat heet de Mont Ventoux

Mensen komen met een rede op je pad. Soms blijven ze even of voor een lange periode. En heel soms komen ze terug op je pad  Zo ook gebeurde dit met Jeroen (@webhaaz). Een aantal jaar geleden sponsorde ik het team van Jeroen voor de Alpe d’HuZes.  Een jaren later kom je met elkaar via Instagram weer in contact. Het contact van toen wordt de vriendschap van nu. Iets minder als een jaar geleden heeft Jeroen gevraagd of ik zin had om mee te gaan naar de Mont Ventoux. En niet zomaar juist voor het goede doel “Grootverzet tegen kanker”. Wie kan daar nee tegen zeggen als daar op de Mont Ventoux je liefde voor het fietsen is ontstaan. Ik in ieder geval niet. Eind Augustus komt er een eind aan het wachten en het trainen van dit jaar.

Het contact van toen wordt de vriendschap van nu

Het team Mont Ventiel
Het team wat ik toen sponsorde is het team waar ik nu onderdeel vanuit maak. Het bestaat uit 5 mannen en ik. Team Mont Ventiel dat is onze teamnaam. En samen gaan we deze mooie uitdaging aan. Het goede doel “Grootverzet tegen kanker” daarvoor gaan we de Mont Ventoux beklimmen op onze fietsen. We willen graag afzien voor andere die het zo hard nodig hebben. Alleen daarom gaan we samen de uitdaging aan om de kale berg 3 x op een dag op te fietsen. Je leest het goed van alle drie de kanten klimen we omhoog. En tuurlijk als de mannen zeggen we gaan dat doen zeg ik geen nee. En op dat avontuur wil ik jullie mee nemen met mijn belevingen.

Sponsoring
Als je aan een goed doel mee doet is  sponsoren een belangrijk onderdeel ervan. Niet iedereen vind het leuk om sponsorgeld op te halen. Met het team kan je ervoor kiezen om gezamenlijk te doen, ieder voor zich of beide doen. Met het team hebben wij afgesproken beide te doen. Shirtsponsoring hebben we samen gedaan en ieder teamlid heeft voor eigens sponsoring gezorgd. In mijn netwerk heb ik bedrijven gevraagd of ze het team willen sponsoren. Daarvoor krijgt een sponsor terug een logo op ons tenue. En onze aandacht op onze sociale media kanalen. Zoals jullie weten ben ik werkzaam bij de gemeente Dordrecht en heb ik mijn contacten gezocht buiten de regio van Dordrecht en de Drechtsteden.

We hebben onwijs mooie sponsoren op onze tenue staan. Mooie bedrijven uit heel Nederland en ook van vriendengroepen die ons mee helpen de berg op te gaan.

Het leuke van dit is voor mij dat je een gezamenlijk doek hebt. Het is niet altijd makkelijk om aan sponsoren te komen. En ja er wordt heel veel georganiseerd maar jij bent jij met jou goede rede om mee te doen. Vertel je verhaal, laat iedereen het horen!! Hou het wel persoonlijk en dichtbij jezelf daarmee wordt je het meeste verrast.

jij bent jij met jou goede rede om mee te doen

Mijn verhaal, mijn ervaring en mijn goede gezondheid waarom ik zo wil afzien voor andere? Omdat ik ook de andere kant van het verhaal ken. En al die mooie berichtjes van al die lieve lieverds die mij steunen de mooie woorden, mijn kadootjes. En dat fijne gevoel dat zij allemaal in mij geloven..

Share: