Een jaar na mijn grote avontuur

Heey wat leuk dat je mijn nieuwe blog leest. ik wil graag met je delen wat mijn plannen voor 2019 zijn………

Dit jaar wordt een ander jaar voor mij. Het wordt een jaar vol met passie, gedrevenheid, liefde voor het leven, liefde voor jou die dit leest en liefde voor mijn fietsavonturen. Een jaar na mijn grote avontuur bij de Mont Ventoux.

Mijn doel is om gedreven te blijven en mijzelf te ontwikkelen op en naast de fiets. Over naast de fiets hebben we het de volgende keer. Ik wil het nu met je hebben over 2019.

Dit jaar hoop ik weer leuke en uitdagende dingen te gaan doen #pushmylimit.

Ja haal je gezicht uit de plooien ik zie je gezicht. Hup trek hem uit de plooi.

Personal Training

Het eerste waar ik in 2019 mee begonnen ben is met personal training. Ja haal je gezicht uit de plooien ik zie je gezicht. Hup trek hem uit de plooi. Ik wil graag meer uit mijn fietsen halen. Daarvoor heb ik echt meer kracht en kracht opbouw nodig vanuit mijn spieren. Dat heb ik de afgelopen 1,5 jaar niet zo veel of eigenlijk niet gedaan.

Mijn doelen in 2019

• Mijn eerste doel is de Ronde van Vlaanderen 139km, ik hoop dat m’n oksel niet te veel opspeelt.

• Mijn tweede doel wordt een week fietsen in Oostenrijk en Italië.

• Mijn derde doel in september met de MTB fietsen in Toscane, Bormio en dan door naar de Ardennen.

Genoeg leuke doelen, plannen en vooruitzichten in 2019. Dit alles is overgoten met een saus die vriendschap heet.

@Biboxperience

Bianca en ik willen dit jaar een aantal #instasocialsrides organiseren. Anders gezegd we gaan een aantal ritten op de racefiets organiseren met en voor vrienden en vriendinnen. Het leuke hieraan is om mensen bij elkaar te brengen met dezelfde passie. Mooie momenten laten ontstaan.

Op 31-3-2019 staat de eerste gepland. Als je mee wil stuur via Instagram een DM op het account @biboxperience. We nodigen je van harte welkom uit om met ons te gaan fietsen.

Het leuke hieraan is om mensen bij elkaar te brengen met dezelfde passie. Mooie dingen momenten laten ontstaan.

Team Montventiel

Nu ik dit zo lees denk ik het gaat een gaaf jaar worden. Misschien gaan we met team Mont Ventiel terug naar de Mont Ventoux. Daar liggen voor een aantal teamleden nog mooie uitdagingen. Vorig jaar was mijn doel 3 x de Mont Ventoux te beklimmen. Dit jaar ben ik er voor mijn teamleden die daar hele gave dingen gaan doen. Wat wil ik er gaan doen? Ik wil er omheen fietsen. Eerlijk dat heb ik nog nooit gedaan. En dat schijnt geweldig te zijn.

Wishlist

Op mijn wishlist daar staan nog een aantal hele gave dingen op die ik graag dit jaar of en zeker ooit wil fietsen.

•Gerichter trainen op de fiets •IJsselmeer Challenge •Vätternrundan •Lysebotnbryne •Mortirolo •Col del Nivolet •Giant Causeway Sportive •Marmotte •Strade Bianche

Naast al dit grof geweld ga ik dit jaar zeker genieten van allerlei soorten ritjes en toertochten. Ik hoop dat je mijn avonturen blijft volgen op de fiets en ernaast.

Voor nu wens ik jou een magisch jaar!! Tot op een mooi moment dit jaar!

Share: